HTML

(*-*)

az enyémeknek

Friss topikok

  • Mrudi: Sziasztok! Engem Brad Blanton: Radikális őszinteség könyve miatt hozott a Google kereső ehhez a bl... (2010.10.15. 14:25) Brad Blanton: Radikális őszinteség
  • SZso: Ez csak egy részlet a könyvből, ezért nem is jó, ennél sokkal mélyebb jelentése van a szónak, amih... (2010.07.29. 11:22) lítost
  • Ede: amen (2008.06.17. 04:42) csak egy dolog állandó: a változás
  • Kathleen: Kár, hogy totál másra gondoltam:) (2008.06.12. 21:13) *-*
  • kathleenkelly (törölt): Hát ezek itt nem érvek, így nem tudok beszélgetni. Neked a dolgok egyfélék és fekete-fehérek? Gond... (2008.06.11. 11:48) sosem titok az, amit egynél több ember tud

tabu

2008.05.12. 19:02 kathleenkelly (törölt)

Már napok óta ezen (is:) gondolkodom, és ez a könyv most még jobban rámutatott a jelentőségére. Egyetlen tabu van az életemben, amivel kapcsolatban sokszor hazudok magamnak: a szex. Szerencsére másoknak nem szoktam (már) ezzel kapcsolatban hazudni, hiszen amit én megéltem, az kb egy átlag 16 éves tapasztalatainak megfelelő. Volt egy dolog, amit nagyon szégyelltem, és ezért nem mondtam igazat miatta, de már tudom, hogy nem az én oldalam volt szégyellnivaló, hanem az övé (már ha egyáltalán van ebben bármi szégyen), és persze úgy irányította a dolgokat, hogy én érezzem rosszul magam emiatt, és hazudjak az ő érdekében. Most is vannak részletek, amiket miatta nem mondtam el, mert tudom, hogy neki ez titok, hiába tesz úgy nekem néha, mintha nem zavarná, ráadásul valahogy ez tartja szinten köztünk a bizalmat, ami persze totál egyoldalú, hiszen őbenne nem lehet bízni.

Na de visszatérve a saját félelmeimre és a szexre...

Nagyon hiányzik. Persze hiányzik egy erős férfi mellőlem, aki mellett jó felébredni reggelente, de valahogy úgy érzem, nem vagyok teljesen felkészülve egy átlagos párkapcsolatra. Hiszen "annyi mindent nem szerettem még", olyat várnék el egyetlen embertől, amire talán fizikailag sem lenne képes, és abban sem vagyok teljesen biztos, hogy nem lenne mellette hiányérzetem. Igazából már kamaszkorom óta bajban vagyok ezzel, mert túl sok bennem a vágy, a testem néha szó szerint szétszakít, fizikai fájdalmat okoz. Mindig tele voltam képzelgésekkel olyan dolgokról, amik nem maradtak éppen egy normális kapcsolat keretein belül. De mégis... nem ártanék vele senkinek, csak valahogy a királylány-álarcomat veszíteném el, ha átlépném ezt a határt. Néha nagyon szeretném... de amikor éles helyzetbe kerülök, akkor a fejem olyan szinten uralkodik a testemen, hogy annak a szerencsétlen másiknak esélye sincs. Tavaly szó szerint kirúgdostam egy srácot az ágyamból, amikor el akarta kezdeni azt, amit mindketten akartunk:) (Hozzáteszem, hogy nem bíztattam, sőt előre közöltem, hogy ne is próbálkozzon, de aztán éjjel valahogy mégis átkerült az ő ágyából az enyémbe.) És ugyanez az oka annak, hogy mindenkit elküldök húsztól ötvenig, aki próbálkozni mer valamiféle kapcsolat kialakításával. Mintha a szüzességemet félteném, nevetséges... és talán nem is lenne ezzel gond, ha ez én lennék. Csakhogy én valójában nem ez vagyok. Irányít a szexualitás és annak hiánya, uralkodik felettem, gerjeszti bennem a dühöt, néha undort, máskor pedig erős vágyat érzek ugyanaz iránt.

Most az jutott eszembe, hogy talán az sem igaz, hogy társat keresek. Hiszen valójában nincs szükségem senkire, egyedül is két lábon állok, teljesen jól viszem az életem előre. Persze kellene a fiaimnak egy jó apapélda (mégis honnan vegyek egy épkézláb FÉRFI-t), némely pillanatokra nekem is kellene egy magas váll, de nagyjából ennyi. Valószínűleg az anyám prüdériája és bizonyos férfiak szexuális zaklatása miatt tettem egy külön helyre a szexualitást, mintha az már túl intim vagy tiltott lenne. Na de nézzük csak... amit most csinálok az nem intim? A legbensőbb magánügyeimet teszem ki ide, akárki elolvashatja, és nem hiszem, hogy bárkinek is gondot okozhatna összehozni a valóságomat ezzel a bloggal. Miért nem engedem meg a testemnek azt, amit a lelkemnek és a szellememnek már megengedtem? Azt hiszem, hogy legjobban az a lehetőség zavar, hogy kurvának néznek, tárgyként kezelnek egy ilyen szituációban. Meg kell találnom a módot, amiben még szeretni és tisztelni tudom magam, de mégis eltépem a szerelem és a szex közötti erős kötelet. Ettől függetlenül most azt érzem, hogy ez továbbra is csak olyan emberrel menne, akit legalább egy kicsit ismerek, aki minden szempontból vonz (hiszen nagyon válogatós vagyok), és akiről el tudom képzelni, hogy akár szerelmes is legyek bele és viszont.

Talán ideje lenne hús-vér (és nem is akármilyen:) nőnek látnom magam. Kívül-belül.

6 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://kathleenkelly.blog.hu/api/trackback/id/tr23465370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thug life 2008.05.13. 08:59:24

meg vagyoko botránkozva. ilyesmit monitorra vetni..

kathleenkelly (törölt) 2008.05.13. 11:35:07

:DD hogy ez a bagoly miket nem mond a verébnek:)))

Hallgass megérzéseidre · http://www.eletem.hu 2008.05.13. 14:11:30

Nem vagy egyedül ebben. Nagyon sok nő éli meg ugyanígy, ezeket az érzéseket. Ég bennük a vágy, viszont megvan bennük az a gát is, ami megakadályozza, hogy kurva legyen belőlük. Nem hiszem, hogy ez olyan dolog lenne, ami szégyenkezésre adhatna okot. Elgondolkodtam azon, hogy vajon hány kapcsolat a normális egy nő élete során. Érdekes, hogy mennyire másként ítélnek meg egy kapcsolatokat hajszoló nőt, illetve férfit. A nők esetében ezt a nem túl nagy büszkeségre adó címet érdemlik ki, míg férfiakat ugyanezért a becses Cassanova vagy Don Juan névvel illetik...
Ebben a feszültségekkel, ingerekkel teli világban egyre nehezebb az embernek tűrtöztetnie magát. Az emberben tomboló vágy (energia) nem véletlenül tör fel különböző érzések, akár düh formájában is.
Ezen a téren nálam is érdekesen alakultak a dolgok. Életemben összesen két olyan kapcsolatom volt, ahol a szex minden formájában jelen volt, míg a többinél csak a különböző "játékok" formájában öltöttek testet. Ennek nagy részénél persze volt olyan, amikor nem tőlem függött a dolog, de előfordult az is, hogy valami egyszerűen nem engedte, hogy tovább lépjek. Pedig férfiak esetében ez teljesen másképpen van...
Nem tudom miért, de néha az az érzésem van, hogy utolsó lehetőségem a választásra, és ha rosszul döntök, annak egész életemben viselhetem a következményeit :) Kicsit olyan, mint amikor az embernek van három kívánsága, és az első kettőt már rosszul használta fel. :) Az utolsót nagyon meg kell gondolni.

kathleenkelly (törölt) 2008.05.13. 15:30:57

Na igen, én is olvastam erről, hogy az életünkben három nagy szerelem van. Tudod mit? Nem hiszek benne. Vagy ha igaz... ki tudja hány kis szerelmünk lehet. Az emberek olyan szépek, mindenkit lehet szeretni valamiért. A lényeg úgyis a szeretet, az, hogy ne elvegyünk, hanem adjunk.
Ami az írásomat illeti kissé félreértettél, nem arra gondoltam, hogy na most akkor durr bele akárkivel, élvezzük a testünket, és játsszunk azért, amit a fizikai valóságunk nyújthat anélkül, hogy megnéznénk ki a másik ember. Számomra a másik ember sosem test, a vonzódáshoz egy csomó minden más is kell, és tényleg nagyon ritkán érzek vágyat férfiak iránt. Nők iránt még ritkábban.)) Inkább csak a maximalizmusomat fogom feladni ezzel kapcsolatban, engedékenyebb leszek a testemmel és a másik emberrel. Na és megpróblok nem félni azoktól az emberektől, akik nagyon is a nőt látják bennem, akik CSAK azt látják, mert talán nincs is szemük másra. És ez végülis nem engem minősít, hanem őket. Csak nagyon félek valamitől... az elsőtől. Félek, hogy sírni fogok. Sirathatom az ártatlanságom elvesztését, a felébredést a való világban.

Hallgass megérzéseidre · http://www.eletem.hu 2008.05.13. 16:32:05

Nem hiszem, hogy félreértettelek volna, hisz nem is írtam semmi ilyesmit. :)
Lehet, hogy tényleg sírni fogsz, de ez nem azért lenne. Hanem, azért mert rájössz egyszer, hogy a valóság még sokkal szebb tud lenni az álomnál.

kathleenkelly (törölt) 2008.05.13. 18:54:10

Voltam már egyszer egy ilyen gyönyörű valóságban és évekig tartott, nagyon boldog voltam. Ráadásul félelmek és felelősség nélkül éltem az életem, ezt már nem lehet visszahozni... persze ettől még lehet szép, csak ez már egy másik szépség, reálisabb, felnőttebb, megfontoltabb.
süti beállítások módosítása